Ensimmäinen Valioliigalauantai on takana. Pettymys on tietysti armoton, kun Tottenham meni yliaikahölmöilynsä takia häviämään sarjanousija Sunderlandille. Noilla eväillä ei Mestareiden liigaan menemisestä kannata edes unelmoida. No, kausi on vasta alussa.

Avausrundin ehkä mielenkiintoisin tapaus oli Svenniksen Manchester City. Kun ottaa huomioon uusien pelaajien määrän, niin ihmeen valmiilta Cityn paketti näytti. Uusista pelaajista varsinkin brassi Elano ja maalin heti avausottelussa viimeistellyt Rolando Biachi vakuuttivat otteillaan.

Iloista oli myös nähdä taas Manchesterin tolppien välissä veskari, jonka selässä lukee Schmeichel. Peter-legendan poika Kasper on kasikutonen. Parikymppiset jannut ovat arkipäivää Valioliigakentillä, mutta maalilla näin nuoria pelureita harvemmin näkee.

Kotirintamallakin futis kulkee pitkästä aikaa. Rakuunat haki komean 1-4 -vierasvoiton Hypsistä. Chelsea-yhteyksistäkin tuttu Tomi Saarelma teki debyyttiottelussaan heti komeasti kaksi maalia.  Jos 88-syntyneen lupauksen tarina kiinnostaa tarkemmin, kannattaa tarkista Suomen Kuvalehden kattava Pallon vanki -juttu miehestä täältä.