Risti tai kakkonen, niinpä niin. Niin se vain Real Madrid vei klassikon nimiinsä 2-0. Show'n varasti kuitenkin Barcan Gudjohnsen. Kuinka shefkimäisellä louhikkokosketuksella varustettu islantilainen voi olla Barcelonan avauksessa? Mina ei ummarra. Mahtoi olla blaugranan faneilla erästä afrikkalaista kärkipelaajaa ikävä.

Lätkärintamalla SaiPa otti 0-7 Blues-tappiosta opikseen ja hankki loukkaantumissumaa paikkaamaan puolustaja Tomas Slovakin. Kokonsa puolesta Slovak on ainakin tervetullut ilmestys harritikkasten ja muiden ravunsyöttien joukkoon.
Ja kyllä, mielestäni "Höylän" hehkuttaminen on mennyt aivan yli. Viikonlopun matsissakin arviolta yli 25 minuuttia vääntänyt Tikkanen on hyökkäyksessä ihan kelvollinen ukko, mutta vääntö ei vain riitä oman maalin edessä. Varsinkaan, kun tällä hetkellä pakkipariksi ei ole heittää Grönholmia, Malmivaaraa, Kudrocia, Richteriä tai muita torneja, joiden rinnalla mies on vuosien saatossa luutinut.

Slovakia on pidetty vähän asennevikaisena, mutta lupaavana puolustajana. On mielenkiintoista nähdä, miten vaativa Mälkiä ja mahdollisesti oikutteleva vahvistus tulevat keskenään toimeen. Jos sukset menevät ristiin, niin slovakki lähtenee ja nopeasti.