Enää toista kertaa Suomi ei kompuroinut, vaan Kazakstan kaatui komeasti 2-0.  Harmi vain, että myös Puola, Belgia ja Serbia runttasivat kotivoitot. Suomen lohko on menossa äärimmäisen kiharaiseksi. Selkeäksi lohkovoittajaksi kaavailtu Portugali on kontannut yllättävän pahasti. Uskon kuitenkin karsintojen päättyessä lusitaanien olevan karsintaviivan paremmalla puolella.

Kazakstanin ottelusta jäi päällimmäisenä mieleen Suomen järkyttävän paskat laitalinkit. Nurmela osaa juosta, mutta miehen keskitykset ovat aivan luokattomia. Kolkka taas pörrää reikä päässä, usein tuloksetta. Eilen mies sentään keskitti Hyypiän maalin.

Katsoessa Suomen maalintekijälistaa (Litti&Hyypiä) mieleen nousee väkisinkin ajatus Suomen joukkueen ikärakenteesta. Pahimmassa tapauksessa tämän EM-karsinnan jälkeen Suomen vahvuudesta häviää keskikentän ja puolustuksen parhaat miehet. Lisäksi maalivahti Jussi Jääskeläinen on brittilehdistössä pohtinut keskittyvänsä ehkä pelkästään Boltonin peleihin. Kenestä Jässin seuraaja? Kaven? Enckelmann? Bahne? Kaksi sanaa: ei vakuuta.

Ainiin, lädit jatkavat konttaamistaaan. Riemukas Makedonia-tasuri sai seuraukseen tappion Kroatialle.
Kenttämestarin erikoinen ja veskari Robinsonin jäätäminen:
 http://www.youtube.com/watch?v=buxAgsSTs5Q&NR

Paljon saa tapahtua, että haastattelussa vapiseva Robbo saa koottua itsensä.