Helsingin IFK:n Jere Karalahti kuittasi itselleen kolme ottelua huilia ajeltuaan HPK:n Joonas Vihkoa polvella. Paljon suurempi poru näyttää kuitenkin nousevan Karalahden kommenteista, jossa hän varoitteli liigan kurinpitopäällikkö Jarmo Muukkosta kävelemästä samalla puolella katua.

Iltalehden mukaan panna olisi pitenemässä ja jos IFK tippuu jo tänään, niin punainen kymppi voi joutua huilaamaan myös kauden alusta.
Tämä on ollut toistaiseksi pudotuspelien eniten esillä ollut uutinen. Toisena tulee hallien huonot täyttöasteet ja heti kolmantena perässä spekulaatiot Hannu Jortikan ja TPS:n tulevaisuudesta.

Tärkein eli pelilliset uutiset loistavat poissaolollaan. Ketään ei tunnu esimerkiksi kiinnostavan Kärppien Tarkin huimat kolme nollapeliä neljässä ottelussa tai se että Blues saattaa tänä vuonna selviytyä ihan oikeastikin ensimmäistä rundia pidemmälle.

Jokerien Hjallis Harkimo totesi eilen osuvasti MTV3:lle SM-liigan markkinoinnin olevan käytännössä sitä, että pannaan pari ilmoitusta lehteen ja se on siinä. Ennen tämä olisi varmasti riittänytkin, mutta SM-liiga ei näytä tajuavan sitä asiaa, että sen asema Suomen ykköspalloilusarjana ei ehkä loputtomiin tule itsestään.

Samaisen kanavan haastattelussa liigan puheenjohtaja Timo Rajala puhui uudesta strategiatyöryhmästä, mutta mitään konkreettista esimerkkiä porukan toiminnasta hän ei antanut.