Mahtavan kauden Los Angeles Lakersin riveissä pelannut Kobe Bryant on julkisesti pyytänyt seuralta siirtoa. ESPN Radion haastattelussa mies oli todennut, että ei näe mitään muuta vaihtoehtoa.

Teko on toisaalta ymmärrättevä, toisaalta ei. Bryant kiskoi käytännössä yksin Lakersin kivirekeä ja johdatti joukkueensa pudotuspeleihin, jossa Phoenix osoittautui kuitenkin selvästi vahvemmaksi. Joukkueen jälleenrakentaminen mestaruuksien jälkeen on yhä vaiheessa. Bryantin puolustukseksi on sanottava, että missään nimessä mielettömällä intensiteetillä ei Lakers-johto ole uutta dynastiaa ollut rakentamassa.

Helpolla Bryant ei ole myöskään seurajohtoaan päästänyt. Mies on vaatinut joukkueeseen mm. Jason Kiddiä, Carlos Boozeria ja Ron Artestia.  Koska luvattua jälleenrakentamista ei ole näkyvissä Lakersin supertähti on tehnyt omat johtopäätöksensä.

Bryant oli vastannut uuden joukkueen tiedusteluihin pelaavansa vaikka tarvittaessa Plutossa.  Lupaavasti alkavan farssin kruunaisi tähden siirtyminen Manhattanin surkuhupaisaan New York Knicksiin, jossa palkat ovat muhkeita ja tulokset olemattomia. Jäämme odottamaan lisäkäänteitä..