Eilen pelattiin Englannin liigacupin toinen välierä Tottenhamin ja Arsenalin välillä. Arsenal niisti 3-1 -jatkoaikavoitolla finaalipaikan Spursin nenän edestä ja matkustaa näin ollen 25. helmikuuta Cardiffiin pelaamaan Chelseaa vastaan.

Finaalipaikan lipsuminen käsistä tietysti harmittaa, mutta asialla oli tällä kertaa hyväkin puoli. Tottenham - Bolton -peliä ei joudata siirtämään finaalin takia, koska Spurs ei siellä pelaa. Oma Lontoon reissuni ajoittuu samalle viikonlopulle, joten tänään olin aamusta skarppina, kun Bolton-pelin yleinen lipunmyynti alkoi. Tiukan refreshin hakkauksen jälkeen pääsin kirjautumaan seatbookerin sivuille ja löysin itselleni ja kaverilleni Pekalle vierekkäiset paikat East Standin ylemmästä osasta.

Hintaa lipulle tulee kuluineen noin 75 euroa, joten mitään halpaa lystiä tuo Valioliigan seuraaminen ei todellakaan ole. Toisaalta, White Hart Lanelle pääseminen on aina yksi vuoden ehdottomista kohokohdista. Aikaisemmin olen The Lanella nähnyt Tottenhamin ja Sunderlandin välisen matsin vuonna 2002, jonka kotijoukkue voitti 2-1. Ehkä tänä vuonna Teemu Tainio ohittaa Boltonin Jussi Jääskeläisen ja ratkaisee voiton isännille?

6.jpg
White Hart Lane. Meidän paikat ovat kuvan oikean ylänurkan tietämillä.