Erkka Westerlund nimesi tänään joukkueen Euro Hockey Tourin Moskovan turnaukseen. Eurokiertueen mielekkyyttä on pohdittu usean vuoden ajan. Huvittavaa, että tällä hetkellä suurimman huomion kaappaavat mahdolliset loukkaantumiset, ei itse tuote.

Jatkoaika.comin keskustelupalstalla oli asiasta pari mielenkiintoista heittoa. Kirjoittaja Eddie summasi kärppä-fanin ajatukset osuvasti:
Noniin siellähän he ovat Kärppien kaksi kovinta terveenä olevaa hyökkääjää (toki Brosin ohella).. Hävitköön leijonat vaikka kaikki pelit 10-0, kunhan kumpikin palaisi terveenä takaisin.

Tylyä, mutta totta. Nykyisellään eurokiertueen formaatti ei yksinkertaisesti vain toimi. Ennen Izvestija-turnauksissakin oli oma hohtonsa ja ilmapiirinsä, mutta nykyään asia on vähän niin ja näin. Mitä sitten on tehtävissä? Turnausten kierrättämistä eri maissa joka toinen vuosi -periaatteella? Tuskin lisäisi kiinnostusta sekään. Ehkä se on vain hyväksyttävä, että seuratason kiekkoilu on ajanut aivan tärkeimpiä turnauksia lukuun ottamatta maajoukkuepelien edelle.