Suomalainen urheilu on tänään hyvin tapetilla. Päivällä Shedden & Jalonen nimettiin jääkiekkomaajoukkueen peräsimeen ja illalla Suomi kaataa futiksessa Armenian.

Ilta-Sanomat oli tehnyt sinivalkoisten futispelistä viiden sivun ennakon ja nettisivuille oli ilmestynyt videokuvaa treeneistä. Iltalehti oli puolestaan vääntänyt erillisen EM-ekstran. Tähän kun vielä lisätään STT:n sanomalehdille toimittama ennakkomateriaali illan pelistä, niin on helppo todeta futiksen kiinnostavuuden kasvaneen Suomessa  räjähdysmäisesti. Futispiirejä lainatakseni: Eteenpäin on menty.

Jääkiekkoliitto puolestaan joutui jouduttamaan uuden päävalmentajan julkaisua median spekuloitua voimakkaasti mahdollisia ratkaisuja. Doug Shedden on mielenkiintoinen valinta. Kovaa peliä suosiva kanadalainen jakaa mielipiteet kiitettävästi kahtia. Toiset (jääkiekkoliitto) näkevät miehen sateentekijänä, joka osaa yhdistää kovan ja taitavan pelin ehjäksi kokonaisuudeksi. Toisessa päässä ovat Urheilulehden Petteri Sihvosen kaltaiset kritisoijat, jotka pitävät kanadalaista keskinkertaisena tusinavalmentajana, jonka kupla vain odottaa puhkeamista. Aika näyttää kumpi blokki on oikeassa.