Eilinen Mestareiden liigan huippuottelu Barcelona - Chelsea oli tapahtumarikas vääntö. Paljon maaleja, vielä enemmän kortteja, uskomaton määrä filmausta ja kuumia tunteita. Draaman ainekset olivat siis hyvin kasassa.

Vähemmän yllättävästi Chelsean manageri Jose Mourinho avautui taas lehdistölle pelin jälkeen. Portugalilaismanageri totesi tuomarilinjan suosineen Barcaa:
I think Frank Rijkaard is a lucky manager because his Barcelona stars are protected match after match.

Niinpä niin. Lisäksi Mourinhon mielestä Chelsea sai huomattavasti enemmän kortteja, vaikka todellisuudessa laput menivät vain 6-4 Chelsealle.

Oma lukunsa oli paikalle kiidätetty kaksikko Hänninen&Kuusela, joka oli tapansa mukaisesti taas aivan yössä. Hoopi mm. sekoitti kiitettävästi Barcelonan kärkimies Gudjohnsenin Chelsean penkillä istuneeseen varaveskari Gudiciniin. Myös Puyol ja Motta olivat vähän väliä hakusessa, pelaajien lausumisesta nyt puhumattakaan. "Selssi" ja "Lambaart" tulivat illan aikana katsojille jo vähän turhan tutuiksi.

Eipä siinä, että muilla kanavilla sen vahvemmin menisi. Canalilla Ilves-Saipa -pelissä Kristian Kudrocia haastatellut Kari Tyni aiheutti melko varmasti yhtä monessa kodissa suurta myötähäpeää Tuu juu tink tät jyy kän vin tis geim -palikkalausunnallaan. Jos kieli ei taivu lontooksi, niin surutta uutta ukkoa puikkoihin.