Viikonlopun Reading-ottelu näyttää käyvän Chelsealle todella kalliiksi. Stephen Huntin polven telomaksi joutunut ykkösveskari Petr Cechillä nimittäin todettiin kallonmurtuma ja miehen päähän operoitiin sairaalassa metallilevy.
Tarkempia toipumisennusteita ei ole vielä ilmoitettu, mutta ainakin Soccerwayn mukaan on selvää, että Cech ei tällä kaudella enää pelaa. Lääkärien mukaan mikäli mies päästetään pelaamaan liian aikaisin, eikä kallo ole vielä luutunut normaalisti, voi toinen vastaavanlainen tälli johtaa jopa kuolemaan.

Paljon vahvemmin ei käynyt myöskään Chelsean kakkosveskari Carlo Cudicini , joka sai kovan tärskyn kulmatilanteessa ottelun yliajalla. The Sunin mukaan Cudicini nielaisi kielensä ja on sivussa kymmenisen päivää.

Manageri Jose Mourinho oli vahvasti sitä mieltä, että Hunt ajoi tahallaan polvella Cechiä päähän. Jokainen voi tehdä tästä omat johtopäätöksensä.
Keskiviikon Mestareiden liigan ottelu Barcelonaa vastaan tuntunee Chelsea-leirissä toissijaiselta tällä hetkellä. Alustavien tietojen mukaan lontoolaisten maalia vartioi kolmosveskari Hilario.

222710.jpg
Tuomari Riley ei pitänyt Cechin loukkaantumista vakavana. Cech joutui itse matelemaan kentän ulkopuolelle hoidettavaksi.