Mestareiden liigan ottelupariarvonnat suoritettiin eilen. Liverpool sai vastaansa Arsenalin yllättäneen PSV:n. Ei välttämättä mikään mielenkiintoisen ottelupari, jos vertaa vaikka Roma - Manchesteriin tai Valencia - Chelseaan. Niinhän sitä luulisi. Yle kuitenkin ilmoitti jo saman päivän aikana seuraavan televisio-ottelun olevan jälleen Liverpoolin peli.

OK, Sami Hyypiä pelaa Poolissa ja Mika Väyrynen palloilee PSV-paidassa. Harmi vain, että kumpikaan heistä ei todennäköisesti pelaa kuin jämäminuutteja ottelussa. Sen lisäksi, että edellinenkin tv-ottelu oli Liverpoolin peli, syksyllä tuli jo kerran televisiosta samojen joukkueiden kohtaaminen.

Suomalaisvärillä voi yrittää perustella otteluvalintaa, mutta ainakin jalkapalloaiheiset foorumit ovat viime päivinä pursunneet turhautumista Ylen toimintaan. Palautetta on lähtenyt varmaan lähemmäs sadalta ihmiseltä, mutta toistaiseksi yksikään ei ole saanut minkäänlaista vastausta.

Nämä tietysti ovat vain makuasioita. Jos Liverpool menee jatkoon, niin Ylen valintaprosessi vain helpottuu joukkuemäärän tippuessa puolella per kierros. Onneksi sentään Ylen toinen vakiojoukkue, Barcelona, saatiin pihalle.