Tilastoihme Antti O. Arponen listasi NST-blogissa seuran 30 kaikkien aikojen poikajunnua. Kärkiviisikko oli seuraava:

1. Otto Moilanen
2. Janne Louhelainen
3. Johnny Kotro
4. Matti Taurama
5. Jonne Haapasalo.

Loput 25 sijaakin ovat vakuuttavaa luettavaa. Lappeenrannassa on monia SM-tason palloiluseuroja, mutta yksikään muu seura tuskin kykenee vastaavaan listaan. Varsinkin kun ottaa huomioon pelaajien syntymävuosien välisen haarukan (1979-87 ja yksi -91 syntynyt), joka kapea. Toki salibandy on nuori laji ja tätä kautta vertailu esimerkiksi jääkiekkoon on vaikeaa.

Listan 30 pelaajasta 18 pelaa tällä hetkellä SM-tasolla. Vaikka asiaa pyörittäisi mistä tahansa näkövinkkelistä, niin on pakko todeta NST:n juniorityön onnistuneen loistavasti. Yksi osatekijä hyvän valmennuksen lisäksi on hyvät olosuhteet. Huhtiniemen kentät sekä Saimaan salibandykeskus ovat mahdollistaneet aktiivisen harrastamisen jo juniori-iästä lähtien.

Myös jääkiekko on omalta osaltaan ollut auttamassa pelaajien kehittymistä. Jääkiekon ja salibandyn mailatekniikat tukevat tiettyyn pisteeseen saakka toisiaan ja sama on pelinlukutaidon kohdalla. Esimerkiksi Janne Louhelainen ja Tuomo Reponen olivat hyviä pelimiehiä pelatessaan SaiPan junnuissa, mutta päätyivät lopulta valitsemaan salibandyn. Kuten näkyy, valinta on ollut oikea.