Chelsea ilmoitti tänään jatkaneensa hyökkääjä Didier Drogban sopimusta aina vuoteen 2010. Drogban jatkosopimus on samalla osoitus, kuinka vähän nimet loppupelissä painavat. 90 prosenttia futisihmisistä oli varma, että Drogban peliaika vähenee merkittävästi Chelsean hankittua maalihirmu Andrei Shevchenkon AC Milanista.

Toisin kuitenkin kävi. Siinä missä "Sheva" on sortunut yliyrittämiseen ja huonoon viimeistelyyn, Drogba on paukuttanut tämän kauden 15 ottelussa kymmenen maalia, joista viimeisimpänä yliajan tasoitusosuma Mestareiden liigassa Barcelonaa vataan.

Samalla Drogban diili luo lisää uskottavuutta Chelsean menestystarinan jatkuvuuteen. Norsunluurannikkolainen on tällä hetkellä 28-vuotias ja näin ollen mies tulee viettämään loppu-uransa parhaimmat vuodet Lontoossa. Vuonna 2010 Stamford Bridgen porteista on lapannut ukkoa moneen junaan. En ihmettelisi yhtään, jos Drogba olisi tuolloin Chelseassa samanlaisessa fanien ikisuosikkiasemassa, kuin mitä Gianfranco Zola oli 90-luvun lopulla.